Jyrki_edited.jpg

Asunnon myyjä

Jyrki

Päätin myydä kerrostaloasuntoni Espoon Matinkylässä. Olin myös päättänyt myydä asuntoni itse, koska miksi maksaa kiinteistövälittäjälle? Myynnin aloittaminen työkiireiltäni venyi ja päädyin kuitenkin käyttämään kiinteistönvälittäjää. Järkevintä olisi kilpailuttaa muutama kiinteistövälitysfirma. Valitsin kaksi valtakunnallista tunnettua yritystä sekä hyvän ystäväni suosituksesta Kotiketjun. Päädyin välittäjien tapaamisten ja keskustelujen jälkeen Kotiketjuun ja Ike Rautioon. 

 

Perusteena ei ollut välityspalkkion taso tai kovin hintalupaus vaan inhimillinen ja asiantunteva ote ja se että minua kuunneltiin. Asunnon myynti on mitä suurimmassa määrin palvelua ihmiseltä ihmiselle. Kotiketjun kuvat, teksti ja esittelyvideo olivat laadukkaat ja ammattitaidolla tehty. Myyntimateriaalista välittyi ne asunnon piirteet, joita itse pidin myyntivaltteina. 

 

Minut pidettiin hyvin ajan tasalla myyntiprosessin etenemisestä. Asunto myyntiin n. 2 kuukaudessa toimeksiannosta, mikä mielestäni kesäaika huomioiden oli osoitus Kotiketjun ammattitaidosta ja aktiivisuudesta. Mikä parasta asunto myytiin siihen hintaan, jota Kotiketju suositteli hyvin perustein. 

 

Voin suositella lämpimästi Kotiketjua sinunkin kotisi välittäjäksi!

jari_uusi.jpg

Vuokrauspalvelun asiakas

Jari

Kotiketju hoitaa vuokraustoiminnan puolestani alusta loppuun. Huoneistojen alku- ja lopputarkastukset, luovutukset, tavittavat paperit ja hyvän vuokralaisen.  Kotiketju tarkistaa puoleastani vuokralaisten luottotiedot ja arvio puolestani, että kuka olisi paras mahdollinen vuokralainen (siisti, luotettava ja mahdollisesti pitkäaikainen). Tämän arviointi on taito, joka kehittyy vuosien varrella. 

 

Asunnon omistajana vuokraamisteta tehdään erittäin helppoa. Minun tehtäväkseni jää ainoastaan toimeksiantosopimuksen ja valtakirjan allekirjoitus–,  mitkä nekin onnistuvat sähköisesti. Kotiketju hoitaa kaiken muun. Erityisen tyytyväinen olen vuokralaisrekryyn, kaikki vuokralaiseni ovat olleet luotettavia ja pitäneet hyvää huolta asunnoista. Samoin Kotiketjun tehokkuus ja nopeus hoitaa asiat ovat loistoluokkaa. Huoneistot eivät turhaan tyhjillään seiso! Luottamus Ikeen 100%. 

 

Suosittelen Kotiketjua vahvasti kaikille vuokranantajille.

Mirkku.jpg

Kiinteistön myyjä

Mirkku

Omistuksessani on ollut kesänviettopaikka järven rannalla liki 50 vuoden ajan. Kesämökkimme on ollut minulle hyvin tärkeä ja rakas. Ajatus siitä luopumisesta oli vaikeaa. Mutta mökin ja pihapiirin kunnossapito vaatii työtä ja tarmoa, johon voimani iän myötä eivät enää riittäneet, joten päädyin mökin myyntiin. Annoin myyntitoimen Kotiketjulle 

ystävien suosituksesta. Olin ensi tapaamisesta alkaen vaikuttunut siitä perehtymisestä ja innosta mitä Kotiketjun välittäjä osoitti kiinteistöäni kohtaan. Kuvat ja myyntiesitteen tekstit olivat erittäin hyviä ja mökki sai paljon huomiota. Kiinnostuneita katsojia löytyi lyhyessä ajassa. Pian mökki myytiin pyydetyllä hinnalla ja ostajat olivat minulle mieleisiä. Toiveeni mukaisesti koin, että täynnä rakkaita muistoja oleva mökkini sai uudet upeat omistajat. Ajatus siitä auttoi luopumisen tuskaani. Ja kiinteistönvälittäjäni (Ike ja Paula) pitivät minut ajantasalla myynnistä ja tekivät myyntiprosessin minulle helpoksi. 

 

Lämmin ja vahva suositus Kotiketjulle.