Tutustu meihin

Kotiketjulla on osaamista ja taitoa markkinoida, myydä ja hoitaa kaupat erittäin hyvin. Yksi tärkeä taito on markkinoida asuntoa laajasti talotekniikasta asuinalueen palveluihin ja kehitykseen.   Asuntomarkkinoimme on alan tehokkainta. Pienestä koostamme huolimatta, me tavoitamme potentiaalisia asiakkaita enemmän kuin kilpailijamme. Tämä tapahtuu vahvan internetmarkkinointiosaamisen ja laajan kontaktiverkostomme avulla.

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas.

Ike%20Rautio%20kiinteistonvalittaja_edit

Ike Rautio

Kiinteistövälitysalan ammattitutkinto, LVV,AV-alan EAT

Ike on pitkään työskennellyt mediamaailmassa ja tehnyt töitä kaikilla kotimaisilla TV-kanavilla eri rooleissa, kuten toimittajana, tuottajana, juontajana, selostajana ja uutisankkurina. Tunnetuimmat ohjelmat ovat Urheiluruutu, Aamu-TV ja Elixir.

Iken laaja kontaktiverkosto ja vahva markkinoinnin osaaminen tekee kodin myynnistä tehokasta ja tästä hyödyt suoraan sinä. Käytännössä hyöty tarkoittaa sitä, että kodillesi saadaan laaja näkyvyys sekä tehokasta myyntiä. Tämä tarkoittaa parempaa hintaa kodistasi.

 

"Nautin jokaisesta asiakaskontaktista ja palvelutilanteesta täydestä sydämestäni. Minun kanssani et ole yksi monista, vaan aina ainutlaatuinen asiakas, jota haluan auttaa kodin myynnissä kaikin mahdollisin tavoin. Hyvin tehty työ näkyy myös asiakaspalautteessa."

Boy Face

Paula Becker, LKV

044 242 0764

paula@kotiketju.fi